Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A játék kölcsönzés szabályai

A bérlés szolgáltatásunk csak Szombathelyen vehető igénybe!

Átadás és visszavétel a klub napokon és egyéb rendezvényeinken lehetségesek a Return Bistroban (9700 Szombathely, Dolgozók útja, a kalandváros mellett.)

A kaució meghatározásánál sávos rendszert használunk. 

  • 1. sáv ár: 500 Ft/hét kaució: 3000

  • 2. sáv ár: 1000 Ft/hét kaució: 6000

  • 3. sáv ár: 1500 Ft/hét kaució: 9000

  • 4. sáv ár: 2500 Ft/hét kaució: 15000

​A bérléssel Bizalompontokat szerezhetsz, amiket minden épségben vissza adott játékért adunk. Minden 100 Forint után 1 bizalom pontot szerezhetsz.

  • 101 bizalom pontnál a kaució már csak a fele lesz.

  • Ha elérted 501 bizalom pontot már nem kell kauciót fizetned.

  • Ez nem havonta gyűlik, hanem folyamatosan és nem évül el!

Előjegyzés: Ha egy játék pillanatnyilag másnál van, előjegyzést tehetsz, így amint visszaérkezik hozzánk, értesítünk.

Csak regisztrációt követően bérelhetsz!

Átvételkor egy bérlési szerződést kell aláírnod. Enélkül nem bérelhetsz.

Játék sérülése: Tudjuk, egy játék során megesnek balesetek, minden ilyen esetben elbíráljuk, hogy az adott játék mennyire sérült. Ha a sérülés minimális és a játék ettől még játszható és élvezhető, akkor nem történt semmi gond. Ha a játék eléggé megsérült, esztétikailag feltűnő, de a játék még játszható, akkor választhatsz, hogy megveszed az adott játékot a webshop-os árának 95%-os árán, vagy nem veszed meg, de a sérülés miatt kifizeted a játék webshop-os  árának 60%. Ha a játék annyira megsérült, hogy már nem játszható akkor sajnos a játék  webshop-os árának 95% -ért  meg kell vásárolnod.  Elveszett alkatrészeknél is ezt alkalmazzuk. Jelenleg nem kapható játékok esetén nincs lehetőség a játék megvételére, ettől függetlenül a kártérítést meg kell fizetni, az utolsó ismert teljes áron.

Minden bérlés maximum 1 hétre szól

Hosszabbítás: A bérlést meghosszabbíthatod e-mailen maximum kétszer és mindig a kiírt árát kell újra kifizetned.  Ezt 24 órával a visszaadás előttig teheted meg, ha utána szeretnél hosszabbítani, sajnos 1.000 ft felárat kell felszámolnunk érte. Itt is 1 hét a maximum, de hamarabb is visszaadhatod, így a kaució is hamarabb visszakerül hozzád.

Megvétel: Ha annyira megtetszett a játék, hogy ezt meg is szeretnéd venni, akkor amennyiben a játék jelenleg kapható, a bontottat a piaci ár 95% a-ért, ha újat szeretnél, akkor a webshopban lévő összegért megteheted.

Bontott játékot megvenni csak akkor lehet, ha azok nem limitált kiadásúak és jelenleg kaphatóak.

Ha a játékot nem adod vissza a kauciót megtartjuk, és jogi útra tereljük az ügyet.