Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kártyajáték a messzi-messzi galaxisból

Kártyajáték a messzi-messzi galaxisból – Csillagok háborúja a játékok rajongói körében talán már ismerősen cseng. Minden idők egyik legnépszerűbb filmes franchise-ának alapjaira épülő kártyajáték érkezik 2024 márciusában.

Készülj fel mert egy messzi-messzi galaxisból megérkezett a Star Wars Unlimeted. A Fantasy Flight Games ismét úgy döntött, hogy elmerül a Star Wars világában és piacra dobja új Trading Card játékát. Mondhatni, hogy nem meglepő, hiszen ezek a játékok reneszánszukat élik. a Magic: The Gathering 30 éves jubileumát éli, a Flesh and Blood 4 év alatt pedig hatalmas közönségre tett szert világszerte. Természetesen a Disney sem maradhat ki a buliból, miszerint pár hónapja felrobbantotta a TCG piacát a Lorcana elnevezésű játékával.

De térjünk vissza a csillagok közé: a 2024-es megjelenésre tervezett Star Wars Unlimited-ról már sok információt közzétett az FFG, hogy felkeltse a rajongók és a gyűjtők érdeklődését. Igazi kasszasikerre készülnek a tervezők, az alap játék mellett, megvásárolható lesz mellé szinte minden kiegészítő. Playmat, kártyatartó, igazából csak a fantáziánk szabhat határt ennek. 

Igazi Star Wars rajongóként nem mehettünk el játék mellett, így már mi is előrendeltünk a termékekből, úgyhogy 2024 márciusában már a mi polcunkon is elérhető lesz.