Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kozmopolip

Gémklub
13.100 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.250 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Idézd meg a Tintabirodalom urát!

A Kozmopolip különleges kivitelű, könnyen tanulhatócsaládi társasjáték.A játékosok misztikusnyersanyagokat szereznek, hogy kártyákat aktiválhassanak, amelyek segítségével újabb nyersanyagokhoz juthatnak, és így tovább... míg egyikük meg nem idézi Kozmopolipot!

ANagy TusCthulhuMagasztos, Kozmikus Lábasfejű, a TintadimenzióUra, a mindenség Tus-, Festék- és Irónszmötyi Parancsolója híveinek élete sem csak játék* és mese, sőt! Csupa taktikázás, gyűjtögetés, meg persze áldozat–de ez már csak természetes. Az ilyen hívek általában naphosszat suttogóhangokat hallanak, elfeledett, tiltott kódexeket bújnak, ősi ereklyék után kutatnak eldugott antikvitásokban, és a csillagokat vizsgálják (ez utóbbit főleg inkább éjjel). Mindeközben a tintapolip egy távoli dimenzióban,a sötét, hideg űrben rója az útját (igazából a játékosok mozgatják a játéktér közepén), hogy onnan szórja a titkokat híveire (különbözőerőforrások, suttogás, arany, tinta és csillagjelzők formájában). Akik megpróbálják felvenni vele a kapcsolatot, és hasikerrel járnak, a Nagy Démonpolip, a Kozmopolipudvariasan jelentkezik, hogy igen, ideát van: átdugja egy csápját a mi dimenziónkba. Ha egy hívének sikerül elérnie, hogy a Nagy NyolctagúMisztérium mind a nyolc csápját átlógassa ide, akkor sikerül kaput nyitnia számára a mi világunkba, ezzel minden bizonnyal elpusztítva a világot, melyben élünk…a játékot mindenesetre megnyeri.

A játékos a körében erőforrásokat és kártyákat szerez, hogy az erőforrásokkal ezeket a kártyákat kijátszhassa és általuk még több erőforrást, de még inkább csápokat szerezhessen, hiszen ez utóbbiból igyekszik nyolcat összegyűjteni. A kártyák között lesznek fóliánsok, amik más kártyák megszerzését könnyítik meg, ereklyék, amik által az erőforrásszerzés lesz hatékonyabb; csillagképek, amikhez a csillagok megfigyelésére (különbözőerőforrások szisztematikus begyűjtésére) is szükség lesz, de cserébe csápokathoznak, és hallucinációk, amikért igazán meg kell szenvedni, cserébe számtalan különbözőmódon segítenek bennünket a győzelemhez.

Ezekből megannyi különbözőmódon építhetik fel maguk előtt a játékosok azt a tablót, ami a győzelmet biztosítja majd számukra.És mindeközbenelmerülhetnek a játék szemet gyönyörködtető, humoros és részletgazdag világában, ami a kártyákon láthatóillusztrációkból és apróvizuális poénokból épül fel szinte abban a percben, hogy a kártyákat először a kezükbe veszik.

A Kozmopolip csak rád vár, hogy hűszolgálójaként megidézd ebbe a világba!Hogy mit ígér cserébe? Azt már tőle tudod meg!


*Na jó, de, játék. Játék az van.

Nem értékelt
13.100 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ajánlott életkor 12+
Játékidő 60-90 min
Játék nyelve magyar
Játékosszám 1-4
Megjelenés éve 2024
Nehézség 2/5

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Ajánlott életkor 12+
Játékidő 60-90 min
Játék nyelve magyar
Játékosszám 1-4
Megjelenés éve 2024
Nehézség 2/5