Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Programszervezés

A csapatépítő és közösségi programok nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy egy csoport vagy közösség összekovácsolódjon, erősödjön a kapcsolatuk és megtapasztalják az együttműködés és a közös célok elérésének erejét.

Ha ajánlásra, ötletre van szükséged, írj nekünk Facebookon vagy dobj nekünk egy üzenetet! Tőlünk mindig személyre szabott ajánlást fogsz kapni!

Gyere el társasjátékos rendezvényünk bármelyikére!

Csapatunk társasjátékos események szervezését és lebonyolítását is örömmel vállalja! Elképzeléseddel keress meg minket bátran és mi valóra váltjuk! Amikben biztos segítséget tudunk nyújtani:

 • Születésnapi buli, kicsiknek és nagyoknak
 • Csapatépítő programok
 • Lány/legénybúcsú
 • Kitelepülések
 • Céges rendezvények

Árajánlatot a ratmayer.hu@gmail.com e-mail címen keresztül kérhetsz.

Csapatépítő programok

"Többet megtudhatsz másokról egy óra játékkal, mint egy év beszélgetés alatt." - Platón 

Egy társasjátékos csapatépítő programnak számos előnye lehet, amelyek hozzájárulhatnak a csapat szorosabb együttműködéséhez és hatékonyabb munkájához. Néhány érv a társasjátékos csapatépítő programok mellett:

 1. Kommunikáció és Együttműködés Fejlesztése: Társasjátékok gyakran megkívánják a csapat együttműködését és hatékony kommunikációt. A játékok során a résztvevőknek meg kell érteniük egymás szándékait, stratégiáit és szükségleteit, ezáltal erősítve a csapatmunkát.

 2. Problémamegoldás és Stratégiaalkotás: A társasjátékok rengeteg kihívást kínálnak, amelyek megoldása problémamegoldási készségeket és stratégiaalkotást igényel. Ezek a készségek a való életben is alkalmazhatók, például a munkahelyi kihívások kezelésére.

 3. Stresszoldás és Szórakozás: A játékok szórakoztatóak és lehetőséget nyújtanak a stresszoldásra. Egy laza, barátságos környezetben történő játék segíthet oldani a munkahelyi feszültségeket és erősítheti a csapaton belüli kapcsolatokat.

 4. Kreativitás és Innováció Serkentése: Egyes társasjátékok kreativitást és innovációt igényelnek. Az ilyen típusú játékok elősegíthetik a résztvevők kreatív gondolkodását és új megközelítésmódok kialakítását.

 5. Csapatidentitás Erősítése: Az együtt eltöltött idő és a közös élmények erősítik a csapatidentitást. A társasjátékok által kínált pozitív élmények hozzájárulnak a csapat összetartozásának érzéséhez.

 6. Személyes Kapcsolatok Építése: A társasjátékok olyan környezetet teremtenek, ahol a résztvevők informálisan ismerhetik meg egymást, ezáltal mélyítve a személyes kapcsolatokat.

 7. Kihívások Elfogadása: A játékok során számos kihívással találkozhatnak a résztvevők, amelyeknek valódi életbeli kihívásokhoz hasonlóan meg kell küzdeniük. Ez elősegíti a kihívásokhoz való pozitív hozzáállás kialakítását.

A társasjátékos csapatépítő programok tehát nemcsak szórakoztatók, hanem hatékonyak is a csapatmunka és az egyéni készségek fejlesztése terén.

Céges rendezvények

A rendszeres játékestek is rendkívül hatékonyak lehetnek a csapatépítés terén. Ezek az események általában minden hónapban vagy néhány hetente kerülnek megrendezésre, és lehetőséget adnak a kollégáknak arra, hogy lazább körülmények között találkozzanak és szórakozzanak együtt. Ilyen játékesteken általában társasjátékokkal, csapatversenyekkel ismerkedhetnek meg a résztvevők. Ezek az események segítik az összekovácsolódást és a pozitív csapatdinamika kialakítását. Akár kiszállással is lebonyolíthatóak ezek a rendezvények.

Az általunk kínált szolgáltatások:

 • Tapasztalt játékmesterek szakértő közreműködése
 • Magyar vagy angol nyelvű szabályismertetés és társasjáték moderálás
 • Csapat szükségleteire szabott programtervezés
 • Modern társasjátékok, beleértve a legfrissebb megjelenéseket is
 • Széles játékkínálat, lefedve az egyszerű kártyajátékoktól a komplex stratégiákig terjedő nehézségi szinteket
 • Rugalmas időkeretek: a villámgyors 2-3 perces játékoktól a több órás epikus kalandokig minden elképzelést megvalósítunk
 • Családi rendezvények alkalmával kollégáink gondoskodnak gyerekek szórakoztatásáról
 • Lehetőség helyszín biztosítására a Ratmayer Társasjáték Kávézóban és Bárban.
 • Az ügyfél által kívánt helyszínen történő csapatépítő rendezvények lebonyolítása a megrendelő által biztosított területen is

Minden helyszínen elérhető mintegy 350 társasjáték közül választhattok, és mindegyik játszható. Továbbá, zárórát követően teljesen privát rendezvényeket is szervezünk, ahol a társasjátékokat még nyugodtabb körülmények között élvezhetitek.

​Lány/legénybúcsú

A lánybúcsú és a legénybúcsú is remek lehetőséget nyújtanak a közösségépítésre. Ezek az események általában egy-egy házasodó ismerősünk, barátunk esküvője előtt kerülnek megrendezésre, és lehetőséget adnak a többi kollégának arra, hogy közösen ünnepeljenek és "felkészüljenek" az eljövendő esküvőről. Az ilyen alkalmak során sokat lehet nevetni, szórakozni és közös élményeket szerezni, ami hozzájárulhat a kollégák közötti szorosabb kötelék kialakulásához.

Kitelepülések

   

Mindig jó ötlet egy-egy rendezvény programját társasjátékozással színesíteni. Ezért vállaljuk alkalmi rendezvényekre való kitelepülést, ahol mindenki kedve szerint tudja kipróbálni a modern társasjátékokat.

Moderált társasjátékozás külső helyszínen

   

A játszható társasjátékok mennyiségét és listáját előzetesen egyeztetjük és személyre szabjuk. A kínálatra tapasztalt játékmestereink tesznek javaslatot az igényeknek megfelelően.