Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Két külön világ, két különleges kaland

A szerepjátékosok mindig is élvezték a képzeletbeli világok felfedezését és az izgalmas kalandok megtapasztalását. Nemrégiben egy olyan eseményt szerveztünk, ahol egyszerre játszhattak két különálló világban; a Dungeons & Dragons (D&D) és a Star Wars 5e szerepjátékok világában. Ez a két elkülönült kaland egy estén két asztalnál biztosította a játékosoknak a szórakoztató és egyedi élményt. A kalandokról a Görbe Goblin csapata gondoskodott.

Az esemény során a játékosok két asztalon játszottak egyszerre, ahol a D&D és a Star Wars 5e szerepjátékrendszerei vártak rájuk. Az egyik asztalon a hagyományos D&D világban találták magukat, ahol kardok, varázslatok és sárkányok uralkodtak. A másik asztalon pedig a messzi-messzi galaxisokba léptek be, ahol fénykardok és a Kényszer erői uralták a mindennapjaikat.

Minden asztalon egy szerepjáték mester irányította a játékmenetet, és a játékosok saját karaktereik döntéseivel és cselekedeteivel alakíthatták a történetek alakulását. A játékosoknak alkalmuk nyílt különböző világokat felfedezni, és megismerhették mindkét rendszer különleges mechanizmusait és történetmesélési stílusát. Mindeközben élvezték a két világ sajátosságait és hangulatát, és egy teljes estét szenteltek a kalandoknak. A szerepjátékozás világa tele van lehetőségekkel és kreativitással.

Tartalomhoz tartozó címkék: szombathely társasjáték